• Benvinguda

Anglès a l'escola

Tots som conscients de la importància de l'aprenentatge dels idiomes per a tots els àmbits de la nostra vida. Especialment l'anglès, que s'ha convertit en una llengua indispensable per comunicar-se amb les noves tecnologies, viure i treballar fora i fins i tot estudiar en el nostre país. 

Ja feia temps que teníem ganes de combinar l'aprenentatge d'aquests dos llenguatges: el musical i l'anglès. I ho hem aconseguit amb THE HUB.

The Hub és una associació que neix a Girona amb l'objectiu d'apropar l'anglès a tots els espais de les nostres vides. Fer  immersió en llengua anglesa alhora que es practiquen d'altres activitats: música, cuina, teatre...

A l'Aula iniciem una prova pilot amb els grups de 1r, 2n i 3r de llenguatge musical a partir de l'octubre. Un cop a la setmana i durant uns 20 minuts, ens acompanyarà la Ruth Sharp, professora d'anglès i de música. Durant aquesta estona (dins l'horari de llenguatge) farem tots, alumnes i professors, un treball d'inmersió lingüística aplicat al que estem treballant a classe. La idea és adquirir vocabulari, millor pronuncicació i sense voler-ho, reforçar una llengua que cada cop és més present a les nostres vides.

 

I si és a través de la música, molt millor!!!

 

 

Etiquetes: Escola,