ACTIVITAT RECOMANADA - Joves Orquestres de les Comarques de Girona

Aquesta setmana el director uruguaià Ariel Britos visita el Conservatori de Girona per treballar intensivament amb l'orquestra del centre, la qual comptarà també amb la participació d'alumnes d'altres escoles d'arreu de les comarques gironines, amb l'objectiu d'iniciar un futur projecte comú. Animem a participar els nostres alumnes com a oients a l'assaig obert comentat que tindrà lloc el dissabte 9 de març al Teatre de Sant Feliu de Guíxols i assistir al concert del diumenge 10 de març a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, que tindrà una conferència prèvia del director Ariel Britos.

Faristol Obert

 

Iniciem un nou cicle de concerts d'alumnes a l'Aula Musical, amb l'objectiu d'ampliar les oportunitats de tocar en públic dels nostres alumnes. Faristol Obert és un cicle on tothom que vulgui pot participar amb el seu instrument i gaudir d'una estona de música entre amics, per fer pinya i crear ambient musical, i sobretot, per anar deixant enrere els nervis de la posada en escena. Us animem a participar! Busqueu el calendari de concerts a l'Aula i apunteu-vos! 

Quin dia et va bé?

Dijous 14 març · divendres 15 març · dijous 11 abril · divendres 12 abril · dijous 16 maig · divendres 17 maig

Audició de piano i música de cambra

El divendres 8 de febrer a les 18.30h us esperem a tots a la Sala Miquel Martí Pol de la Fundació Valvi, per gaudir d'una bona estona de música a càrrec dels nostres alumnes pianistes i dels grups de música de cambra de l'Aula Musical. No us ho perdeu!

Concert de Nadal

 

Comencem a preparar un Nadal de conte... Us esperem a tots al Concert de Nadal de l'Aula Musical!

Premis d'honor 2018

 

El proper dissabte 20 d'octubre celebrem els premis d'honor de l'Aula Musical. Els alumnes amb excel·lent al juny participaran en aquest concurs musical en dues categories (nivell elemental i mitjà). Us esperem a tots a la Sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi. A les 11.30 del matí obrirem portes a tothom que vulgui venir a escoltar el concurs!