Concerts de Nadal 2019

Ja podeu trobar totes les fotografies i vídeos dels concerts de Nadal entrant al link que teniu més avall. esperem que us agradin i les pogueu gaudir amb els vostres fills i filles.

Bon Nadal i sobretot que aquest 2020 sigui un any que poguem recordar amb molta alegria!!!!

 

 

https://photos.app.goo.gl/rCpoDL6LDKbVZA4q7

 

CONCERTS DE NADAL A L'AULA

Abans de les vacances de Nadal, a l'Aula ja es respira l'ambient nadalenc. Tots els alumnes participaran d'una setmana diferent, en la qual tocaran el seu instrument, escoltaran els seus companys, es divertiran, berenaran tots junts, i gaudiran i compartiran la música

ACTIVITAT RECOMANADA - Joves Orquestres de les Comarques de Girona

Aquesta setmana el director uruguaià Ariel Britos visita el Conservatori de Girona per treballar intensivament amb l'orquestra del centre, la qual comptarà també amb la participació d'alumnes d'altres escoles d'arreu de les comarques gironines, amb l'objectiu d'iniciar un futur projecte comú. Animem a participar els nostres alumnes com a oients a l'assaig obert comentat que tindrà lloc el dissabte 9 de març al Teatre de Sant Feliu de Guíxols i assistir al concert del diumenge 10 de març a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, que tindrà una conferència prèvia del director Ariel Britos.

Faristol Obert

 

Iniciem un nou cicle de concerts d'alumnes a l'Aula Musical, amb l'objectiu d'ampliar les oportunitats de tocar en públic dels nostres alumnes. Faristol Obert és un cicle on tothom que vulgui pot participar amb el seu instrument i gaudir d'una estona de música entre amics, per fer pinya i crear ambient musical, i sobretot, per anar deixant enrere els nervis de la posada en escena. Us animem a participar! Busqueu el calendari de concerts a l'Aula i apunteu-vos! 

Quin dia et va bé?

Dijous 14 març · divendres 15 març · dijous 11 abril · divendres 12 abril · dijous 16 maig · divendres 17 maig