Benvinguts al nou curs 2016/17

 

 

Benvolgudes famílies i alumnes,
 
 
Com cada any ens tornem a trobar al setembre i comencem un nou curs amb les energies renovades.
 
Aquest curs passat va ser molt intens en molts aspectes, el més important per l'escola, la celebració dels 40 anys. Tota la intensitat que va suposar per a tothom, alumnes, professors, col·laboradors...ens va portar el 19 de maig a una magnífica trobada. Tenim un record fantàstic d'aquella nit i de tots els seus protagonistes. És un regal que no oblidarem en molt de temps. I per cert, molt aviat en tindrem el CD.
 
Ara ja som en un altre moment, encetant el nou curs escolar 2016/17. Tenim moltes ganes de seguir treballant amb vosaltres i compartint molts moments junts: concerts, audicions, festivals, projectes de tota mena que us anirem explicant durant l'any.
 
 
Recordar-vos que el dilluns dia 12 comencem les classes.
 
Pel bon funcionament general us demanem a les famílies que tingueu en compte alguns aspectes importants:
 
  • Puntualitat en les entrades i les sortides de les classes. Tant a les col·lectives com a les individuals.
  • Si els vostres fills i filles s’han d’esperar a l’escola abans d’entrar a la seva classe, us demanem siusplau que els hi recordeu que son en una escola de música.  Estem treballant a totes les aules que tenim i a vegades es fa difícil si juguen sense control per la zona de l'entrada i del passadís. En moments puntuals de la tarda, ens fa falta una mica més silenci per poder treballar bé amb els alumnes.
  • Si en el moment de sortir de classe no podeu ser-hi, acompanyarem als nens i nenes a secretaria. La Ramona els vigilarà fins que els vingueu a recollir. Us demanem que truqueu per avisar, ja que a vegades es posen nerviosos i pateixen si no us veuen a l'escola.
  • Per parlar amb els professors, és important que demaneu una tutoria. També podeu fer-ho via email.
  • L'agenda que repartim a principi de curs, és una bona eina de comunicació entre família i escola.
  • Material que reben els alumnes durant el curs: Música Activa: Dossier o cançoner a final del quadrimestre. A partir de Nivell Elemental i Mitjà de llenguatge: Cançoner, dossier del curs, llibreta, agenda i fotocòpies. Instrument i grups instrumentals i vocals: Fotocòpies de tot el material que utilitzarem durant el curs i dossiers de partitures.
  • Quota de material anual: Es cobrarà un cop l’any segons el material que es reparteix a cada curs.
 
Durant aquest mes de setembre, rebreu la carta informativa d’aquest curs 2016/17.
 
Nova web de l'escola: Una nova eina per comunicar-nos.
 
Estem treballant per enllestir la nostra web. I com tot el que vols fer bé, necessita temps i hores.
 
És important que la visiteu i que us registreu com a usuaris. Podreu veure les notícies de l'escola, les fotos que anem penjant de les activitats, els cursos i tallers, comunicar-vos amb nosaltres i fins i tot iniciar algun debat al fòrum!!!
 
Sabeu que estem a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu. Ens agrada tenir una bona comunicació amb tots vosaltres, ja que estem treballant amb material sensible, les persones i per tant cal cuidar molt tot el que envolta a les emocions.
 
 
Molt bon curs a tothom!!!!
 
Claustre de Professors de l' Aula Musical.
 
Xavi Molina i Marta Sasanedas, equip directiu.
clip_image002
 
 
 

Més articles...

  • 1
  • 2