Un concert de pel·lícula

Valorar aquest article
(1 Votar)

El dijous 22 de desembre tots els cursos de grau mitjà vam anar a l'Auditori de Girona a gaudir d'un concert de pel·lícula. L'Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Rubén Gimeno va interpretar una selecció de bandes sonores mítiques, entre elles "La missió" d'Ennio Morricone, "La llista de Schindler" i "La guerra de les galàxies" de John Williams, o "Joc de trons" de Ramin Djawadi. Cada obra va anar acompanyada per la intervenció dels dobladors Salvador Vidal i Mercè Montalà, els quals recitaven fragments del guió i ens transportaven encara més dins l'univers màgic del món cinematogràfic. 

Aquest any, tots els alumnes que fan llenguatge de grau mitjà estan preparant un concert similar. Serà en format de música de cambra, i s'interpretaran bandes sonores emblemàtiques de tots els temps: des d'un "Smile" de Charles Chaplin fins a les cançons més recents de la factoria Disney. Aquest concert se celebrarà com cada any el mes de maig a la sala Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi. Estigueu atents i no us ho perdeu. Segur que serà espectacular!

Llegir 43491 vegades
Bea Roca

Professora de música amb els títols superiors de piano, llenguatge musical i música de cambra. Llicenciada en Humanitats i Màster en Gestió del Patrimoni cultural. 

10088 comentaris

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.