TALLER DE MUSICOTERÀPIA

En el marc de la setmana de Concerts de Nadal a l'Aula, la musicoterapeuta i pedagoga Ariadna Humbert oferirà als alumnes de nivell mitjà un taller introductori sobre la musicoteràpia. Tindrà lloc el dimecres 18 de desembre a les 17.30 a l'aula 8. Entrada gratuïta. Places limitades (cal fer inscripció a l'Aula). 

TALLER DE LUTIER

 

Comencem el nostre cicle de tallers del 2018 amb una activitat per a tothom: EL TALLER DE LUTIER. El taller anirà a càrrec del lutier i músic James Testi que ens presentarà els instruments de corda en la seva totalitat (violí, viola, violoncel i contrabaix) i ens ensenyarà com estan fets i com es construeixen. Activitat especialment recomanada per als alumnes de l'àrea de corda, però també per a totes les altres. Demaneu més informació a la secretaria de l'Aula (972210671).

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE - 18H

Per saber més d'en James Testi:

James Testi va començar els seus estudis musicals als 13 anys al Canadà i als 18 va entrar a la facultat de música a la Universitat de McGill a Montreal graduant-se amb honors als 22. Posteriorment, va seguir estudiant amb beques de caire nacional per completar els seus estudis al Conservatori de Toronto i Viena a la Hochschule fur Darstellende Kunst. Des de la finalització dels seus estudis musicals, ha mantingut una intensa activitat musical en estils molt variats que li ha permès tocar més de 3000 concerts arreu del mon. 

Els seus estudis de lutier els va començar l’any 2006 amb el Mestre lutier Lucien André Ragot de Perpinyà, França. Ha pogut exposar tan a França com a diferents indrets a Espanya els seus instruments i restauracions i ha pogut fer xerrades informatives pels joves músics de conservatoris, escoles de música o orquestres de joves. Ha seguit la seva formació sobre acústica, construcció i restauració a E.E.U.U. al curs anual de Oberlin, Ohio. Va rebre la seva certificació com a Artesà professional de la CCAM l’any 2012. Recentment ha consolidat la seva formació fent un stage d’un any a Canadà amb el mestre lutier James Peter Ham aprenent nous aspectes de disseny, construcció i restauració tan d’instruments com arquets amb maquines de control numèric (CNC), fresadores industrials, torns, i materials nous com la fibra de vidre, fibra de carboni, el Kevlar, la seda, la cola d’Urea, la cola de poliuretà i fustes com la Paulownia i Balsa. 

CURS DE ESTILL VOICE CRAFT

El dissabte 5 de maig tindrà lloc un curs del mètode Estill Voice Craft, dirigit a cantants i a tothom que vulgui conèixer aquest mètode d'aprenentatge vocal, el qual impartirà la "vocal coach" Olga López Espejo. Per a més informació adreceu-vos a l'Aula Musical (972 21 06 71) o bé envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

TALLER DE BAPNE

El dissabte 7 d'abril tindrà lloc al centre cívic de Pla de Palau un taller de Bapne que impartirà la formadora i investigadora Laura Moral Bofill. Per a més informació adreceu-vos a l'Aula Musical (972 210671) o bé envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.