TALLERS PER A NADONS

 

HORARI CURS 2019-20

Dissabtes al matí de 9.45h a 10.45h o de 10.45h a 11.45h 

Preu: 70€/8 sessions

Professor: Roger Tugues

Oberta la inscripció! 

S’acompanyarà en un espai acollidor perquè les famílies se sentin còmodes. En les sessions de música per a nadons s’afavoreix que el vincle entre nadó i adult sigui distès, afectuós i plaent, amb l’experiència sonora com a vehicle. Des d’una proposta lúdica es busca acompanyar l’estimulació i el desenvolupament de: l’afectivitat, l’escolta, l’expressió, el moviment, la relaxació i el gaudi per la música.

La importància de la vivència musical en edats primerenques rau en que estimula el cervell potenciant tant la parla com la motricitat, així mateix proporciona benestar corporal i anímic.

Gaudirem d’un gran ventall d’experiències creatives que ens duran a passar-nos-ho pipa: farem jocs de falda, cantarem junts, jugarem amb ritmes, ballarem, descobrirem i tocarem instruments, improvisarem, explicarem contes…

Les sessions són ofertes per en Roger Tugues, llicenciat amb Història de l’Art, músic, narrador oral i arterapeuta. Amb més de deu anys d’experiència docent emprant la música i els contes com a eines centrals per acompanyar l’aprenentatge. Realitza actuacions com a violinista tradicional, animador infantil i narrador oral.  

Demaneu més informació a secretaria!

Etiquetes: Nadons,